Bine ați venit pe site-ul nostru!

Deák Hámor

Compania Deák Hámor SRL cu sediul în Baraolt vă așteaptă cu produse de import de calitate și cele mai bune prețuri din regiune pentru stimați clienți. Nu ezitați să ne contactați, colegii noștri sunt la dispoziție pentru a deveni parteneri cât mai curând.  

Office

L – V: 7:00 – 15:30
S: 7:00 – 12:00

Contact

0727 740 266
0267 377 000
deakhamor@gmail.com

Sediu

Str. Kossuth Lajos nr. 1b, Baraolt, Covasna

Din 1992

Despre Deák Hámor SRL

Compania noastră a intrat în lumea afacerilor în 1992, inițial ca un mic magazin sătesc din Filia. După ce ne-am depășit ambițiile inițiale,un an mai târziu, ne-am îndreptat către comerțul cu amănuntul dezvoltându-ne activitățile și în domeniul auto și transport. În 1998-2000, ne-am extins spațiul cu un loc nou construit, cu birouri și posibilitate de parcare pentru mașinile noastre.

ÎNCEPEREA ACTIVITĂȚII DE IMPORT

La începutul anilor 2000

La începutul anilor 2000, după mai multe încercări, am reușit să demarăm activitatea de import din Ungaria și Polonia. Acest segment funcționează și se dezvoltă continuu până în prezent.

Activitățile noastre curente includ trei magazine de tip self-service, un depozit en-gros, precum și operarea unei spălătorii auto Ehrle self-service. Compania noastră are 28 de angajați, iar principalul nostru obiectiv este crearea unui centru comercial și extinderea în domeniul vânzării de hrană pentru animale importată și de calitate.

Proprietarul nostru, Deák István, a crezut întotdeauna că Deák Hamor Kft. este capabil să aibă o cotă de piață în comerțul cu ridicata din Ungaria și Polonia, și să găsească noi oportunități de extindere pentru a aduce alimente și produse de calitate pentru clienții noștri.

Fiți partenerii noștri

Deák Hámor SRL vă servește cu plăcere magazinele din zonă cu produse importate de calitate din Ungaria și Polonia, la un raport excelent calitate-preț. Fiți și dumneavoastră partenerul nostru!

OFERTĂ VARIATĂ DE

Produse

Gama noastră de produse include o mulțime de produse de calitate selectate, cafele, dulciuri, alimente, băuturi și răcoritoare, și produse non-food, pe care le putem furniza la prețuri excelente pentru partenerii noștri. Vizualizați unele dintre produsele noastre pe care puteți conta rapid și constant.

 

Cafele

Mokate, Jacobs, Tchibo, Amaroy, Coffeeta și diverse ambalaje atât măcinate, cât și boabe pot fi găsite la noi. Faceți clic și vedeți oferta noastră.

Dulciuri

Bomboane, ciocolată în formă de tablă, ciocolată în formă de felie, napolitane și batoane de ciocolată, și chips-uri pot fi găsite în portofoliul nostru. Faceți clic și aruncați o privire la produsele noastre.

Alimente

Făină, făină de porumb, paste, sosuri de roșii, sosuri de spaghete, gemuri, murături, produse alimentare de bază selectate de calitate cu o ofertă bogată vă așteaptă pentru partenerii viitori. 

Conserve

Din conservele noastre puteți alege dintr-o gamă variată de produse. Clic și vedeți întreaga noastră gamă de produse.
Hame, Bajor, FF, Fish Food, Agrico sunt mărcile noastre cu multe gustări delicioase pentru clienții dvs.

Răcoritoare

Gama noastră de produse include răcoritoare, băuturi energizante Hell, Pepsi și ape îmbuteliate. Clic și priviți oferta noastră, apoi contactați-ne.

 

Băuturi

Suntem furnizori de vinuri de calitate, mai multe tipuri de vinuri de calitate superioară de la crama Ostoros sunt disponibile la noi. Clic și aruncați o privire la oferta noastră!

   

Spumante

În gama noastră, șampaniile au găsit, de asemenea, un loc. Verificați cu un clic! Cu o ofertă largă de șampanii Törley, așteptăm să puteți sărbători orice ocazie specială în mod corespunzător.

Non-Food

Detergenți, balsamuri, odorizante de toaletă și detergenți, șervețele umede și hârtie igienică, sunt doar câteva dintre produsele enumerate din portofoliul nostru larg. Clic și priviți gama noastră de produse!

Pentru animale

Puteți găsi și hrană de calitate selectată pentru animale mici la noi. Pentru ofertă, faceți clic și răsfoiți oferta noastră proaspătă! Contactați-ne cu încredere!

Info

Vizitați magazinele noastre

Faceți click pentru harta

Str. Kossuth Lajos 1b. Baraolt

L-V: 7:00-15:30
S: 7:00-12:00
D: Închis

Str. Kossuth Lajos 149, Baraolt

L-D: 6:00-22:00

Str. Kossuth Lajos 54, Baraolt

L-V: 5:30-21:30
S: 7:00-21:30
D: 8:00-16:00

Bardoc, nr. 262 

L-S: 6:30-21:00
D: Închis

Sunați-ne

0727 740 266
0267 377 000

Vizitați-ne

Str. Kossuth Lajos nr. 1b, Baraolt, Covasna

Trimiteți mesaj

deakhamor@gmail.com

ro_RORO